JUKE

Skriv ut siden

Sammendrag

SPORTY OG ATLETISK CROSSOVER-LOOK
DYNAMISKE LINJER, ENERGISKE FARGER

Ikke la noe sinke deg. Nye NISSAN JUKE har høy bakkeklaring, høyt midtparti og store hjulbuer, noe som gir bedre ytelse og en djervere crossoveridentitet. Den meget buede frontruten og de skjulte dørhåndtakene både understreker den sømløse designen og gir bedre aerodynamikk. Du kan fryde deg over et tøft og fryktløst utseende, og med to intense nye farger å velge mellom (solgul og blekkblå) er det ikke til å unngå at du blir lagt merke til.


EKSKLUSIVE DESIGNDETALJER
KARAKTERISTISKE DETALJER GIR ET VIRKELIG UNIKT DESIGN

For å gjøre nye NISSAN JUKE enda mer original har NISSAN gitt noen elementer en ansiktsløftning: en nydesignet grill og nye støtfangere foran og bak. Vi har også satt inn et blinklys på speilinnfatningene og helt nye 18-tommers aluminiumfelger.


ROMSLIG FRA GULV TIL TAK
SOLTAK AV GLASS OG ØKT BAGASJEROMSPLASS

Nye NISSAN JUKE kjenner ingen grenser. Soltaket av glass gir deg uforlignelige kjøreopplevelser: med en bredere åpning enn et vanlig soltak får du mer lys og beskyttelse, samtidig som du får følelsen av å være utendørs. Og fordi man alltid trenger mer plass, har vi økt bagasjeromsplassen med 40 %. Opplev romslighet på alle nivåer og se omgivelsene som aldri før.


LYS OPP VEIEN
DET ULTIMATE INNEN STIL OG SIKT MED NY BELYSNINGSTEKNOLOGI

Hva er vel bedre enn en kombinasjon av Xenon- og LED-teknologi til å gi deg optimal belysning på veien? Iøynefallende LED-lys er satt inn i de nye topplyktene foran og bak for bedre synlighet i dagslys. Frontlyktene bruker imidlertid xenongass for maksimal effektivitet og umiddelbar lysintensitet. Nye NISSAN JUKE bruker futuristisk crossoverdesign og innovativ teknologi til å både se og bli sett.


LEGG TIL NOE EKSTRA
BRUKERTILPASNING GJØR KJØRETUREN ENDA MER UNIK

Sett ditt eget preg på nye NISSAN JUKE! Med våre brukertilpasningsalternativer kan du tilpasse fargene på forskjellige elementer i crossoveren, som speilinnfatninger eller støtfangerender, og dessuten kan du velge dine egne aluminiumfelger. Det samme gjelder innvendig: du kan tilpasse interiøret med fire forskjellige stemningsfarger (hvit, rød, gul eller svart). Uansett hva du foretrekker så har NISSAN alt du trenger for å skape din drømmeversjon av NISSAN JUKE.


YPPERLIG MOTOREFFEKT
BÅDE HØY YTELSE OG LAVT DRIVSTOFFORBRUK? DU KAN SLUTTE Å LETE.

NISSAN har sørget for at du finner den rette motoren for din kjørestil. Du kan velge dieselmotoren 1,5 dCi med 110 hk, eller den nye 1,2-liters turbomotoren: den bruker stopp- og startteknologi og gir deg 6-trinns manuell girkasse, 115 hk og 190 Nm dreiemoment. Også er det 1,6-liters DIG-T-motoren på 190 hk, som har mer dreiemoment ved lavt turtall under 2000 o/min, og som kommer med stopp og start for den manuelle versjonen. Vi satte våre beste ingeniører på våre nye turbomotorer slik at du får enda mer kjøreglede og drivstofføkonomi.


AVANSERT REAKSJONSFØLSOMHET PÅ VEIEN
SELVTILLIT OG SIKKERHET FOR MAKSIMAL KJØREGLEDE

Nye NISSAN JUKE tilbyr fullkomne kjøreegenskaper, takket være Torque Vectoring-systemene: de regulerer momentfordelingen mellom for- og bakakselen for maksimal sikkerhet og gir bedre evne til å ta svinger. Med all mode 4x4-systemet kan du slutte å bekymre deg om hindringer i din vei og kjøre den nye crossoveren i uovertruffen komfort.


INTUITIVT DISPLAY
MED NISSANCONNECT-TEKNOLOGIEN KAN DU ALLTID HOLDE KONTAKTEN MENS DU ER PÅ VEIEN

Nye NISSAN JUKE er mer intuitiv, bedre tilkoplet og kommer med det største NissanConnect-displayet noensinne. Med 5,8-tommers berøringsskjerm kan du lett bla gjennom menyer og skifte mellom telefon, musikk og kjøreinformasjon nesten øyeblikkelig så snart mobilen er koplet til via Bluetooth eller USB. Med GOOGLE™ SEND TO CAR kan du få sømløs navigasjon ved å søke etter destinasjonen og sende den til bilcomputeren hjemmefra, få værmeldinger, drivstoffpriser, flyinformasjon og spesialdestinasjoner på Google™-kart.


LETT Å HA KONTROLLEN
SKREDDERSYDD KJØREASSISTANSE

Med NISSAN Dynamic Control System kan du regulere kjøreopplevelsen med et brukervennlig grensesnitt med to nivå. Du kan velge Normal, Sport eller Eco som kjøremodus, vise kjøredata i sanntid, som gravitasjonskraft og dreiemomentnivå. Du kan til og med fininnstille kupétemperaturen i den høytytende crossoveren.


TEKNOLOGI SOM GJØR DEG TRYGG
BESKYTTELSE OG RO I SINNET

SafetyShield-teknologi setter deg i stand til å se og forutse hindringer på alle sider. Når du forlater filen, har kjøretøy i dødvinkel og er i nærheten av gjenstander i bevegelse, blir du varslet av en blinkende lampe og et lydsignal. En bil du ikke kan se? Et dyr som krysser veien? Med forbedringene som NISSAN har gjort på nye NISSAN JUKE, har du virkelig teknologien på din side.